Uge 10 Topbillede (1)
16 april 2024

Snedkernes Uddannelser og Industriens Uddannelser indgår aftale om sekretariatsbetjening

Bestyrelsen for Snedkernes Uddannelser har indgået en aftale om sekretariatsbetjening med Industriens Uddannelser. Aftalen betyder, at Snedkernes Uddannelser fremover er en del af Industriens Uddannelser.

Formålet med aftalen er i fællesskab at styrke arbejdet med udvikling af uddannelserne og yde en professionel og værdifuld udvalgsbetjening af de fire udvalg:

  • Træindustriens Uddannelsesudvalg
  • Snedkerfagets Fællesudvalg
  • Det faglige udvalg for Bolig og ortopædi
  • Træets Efteruddannelser

Snedkernes Uddannelser vil fortsat have egen bestyrelse og bevarer sin egen stærke profil.

- Med aftalen får Snedkernes Uddannelser adgang til stærke organisatoriske og ledelsesmæssige kompetencer og processer samt til systemer og licenser, som allerede findes hos Industriens Uddannelser. Derfor har det været oplagt for os som bestyrelse at se på muligheden for et tæt samarbejde, der kan skabe en god synergi mellem de to sekretariater, fortæller Birgitte Winge, bestyrelsesformand for Snedkernes Uddannelser og chefkonsulent i DI.

Snedkernes Uddannelser vil organisatorisk blive placeret i Industriens Uddannelsers afdeling Uddannelse og Udvalg, som også omfatter Metalindustriens Uddannelsesudvalg, Industriens Fællesudvalg samt en række andre faglige udvalg.

Vi glæder os til at byde medarbejdere og udvalgsmedlemmer i Snedkernes Uddannelser velkommen. Opgaverne ligger i tråd med de ansvarsområder vi allerede har, og det bliver spændende at få indblik i de brancher, fag og uddannelser, som Snedkernes Uddannelser dækker over.
Henrik Amdi Madsen, direktør for Industriens Uddannelser.

Samarbejdet er allerede trådt i kraft og blandt de første opgaver er at rekruttere en ny sekretariatschef samt en uddannelseskonsulent til Snedkernes Uddannelser.

Se opslaget til sekretariatschef her

- Vi ser frem til at høste frugterne af det nye samarbejde mellem Snedkernes Uddannelser og Industriens Uddannelser. De eksisterende ressourcer i Industriens Uddannelser kombineret med de nuværende medarbejdere hos Snedkernes Uddannelser betyder, at vi som organisationer vil opleve et samlet sekretariat med et stærkt beredskab til arbejdet med fx udvikling af uddannelser, udvalgsbetjening, strategiarbejde og kommunikation, lyder det fra Pia Maul Andersen, bestyrelsesnæstformand for Snedkernes Uddannelser og næstformand for 3F Industrigruppen.

Aftalen omfatter, at IU senest 1. oktober 2024 har overtaget alle ledelsesopgaver og ansvaret for de drifts- og udviklingsmæssige opgaver, der ligger hos Snedkernes Uddannelser, samt de tilhørende udvalg.

- Vi glæder os til at byde medarbejdere og udvalgsmedlemmer i Snedkernes Uddannelser velkommen. Opgaverne ligger i tråd med de ansvarsområder vi allerede har, og det bliver spændende at få indblik i de brancher, fag og uddannelser, som Snedkernes Uddannelser dækker over, siger Henrik Amdi Madsen, direktør for Industriens Uddannelser.

Industriens Uddannelser vil herefter betjene 11 faglige udvalg, fire efteruddannelsesudvalg, tre kompetencefonde og to certificeringsudvalg.

Kontakt os gerne og hør nærmere

Henrik Amdi Madsen

Direktør

Telefon

33 77 91 04

Mobil

21 44 07 65

E-mail

ham@iu.dk